De CHI VITAL Biophoton Power Source 306 harmoniseert alle negatieve stralingsvelden optimaal en intensief in een bolvormig gebied met een diameter van ten minste 96 meter.

Het is ook geschikt voor meditatie en om professionele energetische bescherming te ervaren. Quanta (biofotonen) worden individueel en optimaal gedoseerd uitgezonden vanuit het oersubstraat van de schepping.

Technische, elektromagnetische velden worden ook gebruikt, als ze aanwezig zijn. Elektrosmog en andere negatieve frequentievelden worden geharmoniseerd: natuurlijke oscillerende velden die puur door onze gedachten ontstaan, maar ook kunstmatige invloeden door microgolfstraling (bijv. 5G mobiele telefoonstraling, radar- en WLAN-signalen).

De CHI VITAL Biophoton Power Source 306 is gemaakt van verfijnd, geborsteld eikenhout. Zijn kracht komt met name voort uit de 306 CHI VITAL symbolen die erin zijn verwerkt, alsmede uit het eikenhout en de vormstraling.
Het is een intensief meditatie-instrument en kan in de handen worden gehouden of op het lichaam worden geplaatst.

CHI VITAL bevrijdt alle energiesystemen. De elektrische stroom kan rustig stromen en de verbrandingsprocessen kunnen optimaal verlopen, wat kan leiden tot een vermindering van de energiebehoeften.

Een andere functie van CHI VITAL programmeren transformeert mentale frequentievelden in harmonieuze energieën.
De CHI VITAL krachtbron 306 levert biofotonenergie voor lichaam, geest en omgeving.

Hoogte: 8,1 cm
Lengte (korte zijde): 6,9 cm
Gewicht: 249 g

U vindt alle info over uw 30 dagen garantie onderaan elke pagina onder „Garantie“.

Schreibe einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Pflichtfelder sind mit * markiert.

Beitragskommentare